2015. március 14., szombat

2. fejezet

Íme a második fejezet!Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat Bri Bridgit-nek.Na, de nem is pletykálnék tovább!
Jó olvasást!

 *évnyitó*

Éppen nézelődtem körbe amikor hirtelen meghallottam, hogy Anna szól.Amikor odafordultam találkozott a tekintetem egy fiúval.Furcsa egy alak volt, de nem nagyon figyeltem rá.Kérdőn néztem rá, mire belefogott mondandójába.
-Szóval az előbb kicsit szétnéztem és megállapítottam, hogy itt rengeteg helyes fiú van.-mondta suttogva és még mindig a pasikat szemlélve.
-Mire akarsz kilyukadni?-néztem rá sokat sejtően, majd kuncogni kezdett.Viszont erre a mellettünk ülők is felfigyeltek én meg figyelmeztetésképp kicsit megböktem.
-Halkabban, mert mindenki hallja ahogy itt kuncogsz-mondtam mosolyogva neki.
-Arra, hogy szinte a fele kinézett minket magának-mondta fülig érő mosollyal.
-Vagy csak téged!-mondtam még mindig vidáman.
-Azért annyira nem vagyok szép, hogy még rólad is elvonjam a figyelmüket!Te is nagyon szép vagy!-Tudom én, nem kell mondani.Na, jó nem leszek most ennyire egoista...., de valljuk be, hogy az én szemeimnél nincs kékebb szem a világon.Csak az álmomban lévő anyámnak, vagy mégse.Az övénél egy árnyalattal kékebb.Na, de térjünk is vissza a valóságba.Felnéztem és megpróbáltam figyelni az igazgató nőre a változatosság kedvéért.

*Az évnyitó vége*

Az igazgatónő befejezte a beszédét és mehettünk is a tanterembe az osztályfőnökünkkel.Anna egyből felpattant villámsebességgel a helyéről, mint aki energiabombát nyelt volna....Miután én is felálltam a helyemről Anna mellé osontam.
-Te nem izgulsz, hogy milyen lesz a termünk?-kérdeztem tőle, mert én izgultam, hogy valami jót kapjunk ne egy szeméthalmot...
-Nem izgulok.....-mondta nyugodtan majd rám nézett.
-Te izgulsz?-kérdőn nézett rám, majd válaszra nyitottam a számat.
-Azt hiszem, mert nem akarok egy kicsi és rossz helyen lenni 4 évig .....-mondtam rá nézve, mire Laci bácsi megállt egy terem előtt és felénk fordulva betessékelt a terembe mindenkit.
-Hé, Sarah!Ülünk egymás mellett?-kérdezte Anna és felcsillant a szemem.
-Persze.Csak annyi, hogy üljünk hátra.-mondtam miközben hátramentem és leültünk egy padba.
-Hát akkor kezdjük is el!Arra gondoltam, hogy indíthatnánk a bemutatkozással!-mondta lelkesen mire az egyik lány a fejét kezdte verni a padba.A tanár úr odament és megbökte, mire az felkapta a fejét.
-Mi a bajod?-kérdezte Laci bácsi mire néhányan kuncogni kezdtek a fura stílusa miatt.
-Fáj a fejem...-mondta a lány mire mindenki nevetni kezdett.Ha fáj a feje akkor miért veri a padba??
-Akkor miért vered a padba a fejed?
-Hát az bonyolult tanár úr....-mondta majd megint verni kezdte a fejét a padba.Laci bácsi megint megbökdöste.
-Ha már ennyire fáj a fejed akkor kezdhetnéd te a bemutatkozást...-mondta a tanár úr neki majd felsóhajtott és felült a padra miközben Laci bá' visszaült a tanári asztalhoz.
-Szóval, a nevem Szimonetta.Sokan illetnek a retardált jelzővel és nem alaptalanul.Szeretek rajzolni, de a rajzaim nem igazán nevezhetőek rajzoknak.Mások szerint.Nem vagyok barátkozós típus.Szeretek egyedül lenni.Soha sem hagyom magam-tette hozzá az utolsó mondatot, majd visszaült a székre.Laci bácsi rá nézett a  következő személyre, aki nem tétovázott és fel is állt.
-Nevem Roli.Imádom a rock zenéket és a horror filmeket.A best haverom Sanyi-mutatott a mellette ülő fiúra, ezek szerint Sanyira- és jó fej vagyok.-mindenki nevetni kezdett Roli kijelentésére, ő meg csak mosolyogva leült.A tanár úr csendet kért majd Sanyira nézett.
-Sanyinak hívnak.Imádok enni, de kondizni is-mondta és megmutatta a bicepszét-Szeretek kockulni, de leginkább Rolival hülyülni.-Leült és jött a következő ember aki nem más, mint Anna volt.Felállt és az eddig henyélő fiúk is felkapták a fejüket.Mintha azt mondanák:Bombázó a láthatáron!. Viszont gyorsan elvetettem az észrevételt, mert Anna elkezdte a bemutatkozást.
-Annának hívnak.Nemrég költöztünk ide, mert eredetileg Görögországban voltunk.Viszont Magyarországon nőttem fel.Szeretek filmet nézni, rajzolni, gördeszkázni, gitározni, selfie-ket csinálni és barátkozni.Vigyázni kell a közelemben, mert mindenin meglátom, ha hazudik.-fejezte be a mondandóját és leült.Laci bácsi rám bólintott én pedig felálltam.
-Sarah vagyok.Nem vagyok angol csak félig.Jól beszélek angolul, de magyarul is.Szeretek rajzolni, zenét hallgatni és olvasni, de csak a mai tini regényeket.Imádom a lovakat és a tengerimalacot.Szeretek a háttérben maradni és ennek érdekében kerülöm a feltűnést is.-mondtam majd gyorsan leültem és jöhetett a következő.
-A nevem Szabolcs.Egy vagyok a kulturált és intelligens emberek közül.-közölte majd leült.Hát szép kis bemutatkozás.
-A nevem Virág.Hippi vagyok, barátságos és kezdem unni a bemutatkozást.Megkérem az utánam következőket, hogy gyorsítsanak a tempón!
-A nevem Anita.Visszahúzódó személyiség vagyok és barátságos.
-A nevem Edina.Visszahúzódó és barátságos.
-Nevem is Dávid and lenni fenomenális!-mondta majd nevetni kezdtünk ő pedig leült.
-A nevem Zsolti és ez a barom itt mellettem a haverom.Szeretek fiús dolgokat csinálni és, olyan vagyok mint egy fiú.-mondta majd leült.
-A nevem Bendegúz.Szeretem olvasni és vizsgálni a természetről.
-A nevem Ricsi.Szeretek gördeszkázni, zenét hallgatni és a haverokkal lógni
-A nevem Dávid.Szeretek festeni és novellát írni.
-A nevem Kinga.Néhányan azt állítják, hogy bunkó vagyok, de szerintem inkább csak simán szókimondó.Szeretek versenyezni.Most kézilabdázok, de kezdem unni szóval nemsokára lecserélem.
-A nevem Márkó.Szeretek tanulni és az órákon odafigyelni.
-A nevem Márk.Szeretem a lányokat.Azt mondják, hogy egy igazi szoknyavadász vagyok.
-A nevem Sebastian.Szeretek sportolni, pontosabban focizni és edzésekre is járok.-miután az utolsó ember is bemutatkozott többen felsóhajtottak.
-Na, jó gyerekek tartunk egy kis levegőzést aztán folytatjuk.-mondta Laci bá' majd mindenki elindult kifelé.Annára néztem aki szintén rám nézett.
-Éhes vagy?-kérdeztem tőle, mert rám rájött az ehetnék.
-Igen.A közelben van egy büfé menjünk oda.
-Oké.-mondtam majd elindultunk kifele.A folyosón nem voltak sokan csak néhány diák járkált.Hirtelen valaki nekem jött, ezzel fellökve.
-Nézz már ma..........-szólalt meg Anna, de valamiért nem fejezte be a mondatot.Felnéztem és egyből leesett.Anna és az a fiú épp egymást bámulták és ebből mindenki rájönne, hogy beleszerettek egymásba.Majd Anna lehajtotta a fejét ezzel eltakarva az arcát.Biztos elpirult, mondjuk a fiú elég helyes volt.Gyorsan észbe kaptam, felálltam majd segítettem felállni a fiúnak.Mivel Anna még mindig néma volt.
-Hogy hívnak döntőgép?-kérdeztem majd elnevette magát.
-Eric.-mondta és közben egy csábos mosolyt vetett a hátam mögé.Hátra se kellett néznem már tudtam, hogy kinek mosolyog.

4 megjegyzés:

  1. Ez aranyos. Hozd a következőt gyorsan, drága. :)
    Új rész van fent a blogon. Csekkold ;) Direkt neked.

    VálaszTörlés
  2. :D Jóóóóó :) Remélem Eric ésAnna összejönnek! :P Cucik lennének eggyütt!!! :)

    VálaszTörlés